Yvonne Brugman Verheijen Kleur en Stijl Liessel - interieur advies - yvonne helpt u graag op weg, gemakkelijk en onafhankelijk, voor een verantwoord, kwalitatief en kostenbesparend advies

Kleuren bepalen de gemoedsrust en de sfeer in uw huis. Juist daarom is een goede keuze van de kleuren van uw huis, bedrijfspand en van uw interieur zo belangrijk. Voor het maken van deze keuzes is veel kennis en ervaring nodig.
Yvonne komt bij u thuis om samen met u te overleggen en een perfect totaalplaatje te creƫren. De adviezen van Yvonne zijn altijd met respect voor uw eigen stijl en smaak. Altijd persoonlijk en professioneel.

Aan de hand van kleurechte stalen van verschillende merken, glans of matheden en grote canvasdoeken in sfeervolle kleuren wordt een passend kleuradvies opgesteld.

Voor uw (ver)bouwing of als u toe bent aan een nieuw kleurtje of sfeer voor uw woning of bedrijfspand? Zelfs met een kleine verandering in kleur is het verschil groots.

De verkeerde kleurkeuze kost u tijd en geld, dit wordt u bespaart door een kleuradviseur in te schakelen. Om teleurstelling achteraf te voorkomen!